Meksikanske kjøttboller med sauterte grønnsaker, syltet jalapeños og ostesaus med chili

5-6 porsjoner

Fremgangsmåte

1

Syltet jalapeños

Skjær jalapeños i tynne skiver. Kok opp hvitvinseddik, vann og sukker.

Hell dette over i et glass med lokk og tilsett jalapeños.

La det stå på benken i 1 time. Sett resterende du ikke bruker i kjøleskapet.

2

Ostesaus med chili

Smelt smør i en kjele. Tilsett hvetemel og visp dette sammen.

Tilsett så melken og kok dette i noen minutter.

Deretter tilsetter du cheddar og solsikkeolje, og rører til osten har smeltet.

Smak til med salt og chiliflakes og la den stå lun mens du prepper de sauterte grønnsakene.

3

Lag sauterte grønnsaker

Skjær grønnsakene i tynne strimler.

Sett en panne på varmen med olje. Tilsett grønnsakene og stek dem til de er blanke.

Tilsett smør og stek videre i noen minutter.

Smak til med salt og pepper.

4

Stek kjøttbollene.

Bruk et fat eller en ildfast form.

Legg grønnsaker i bunnen med kjøttboller over.

Dekk dette med ostesaus og topp med syltet jalapeños.