1 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Sett ovnen på 230 °C. Kjevle ut ferdig hevet pizzadeig på et melet bord. Fold gjerne ytterkantene inn, så du får en tykkere kant. Legg over på stekebrett med bakepapir og la etterheve i ca. 10 minutter.
2
Smør tomatsaus utover bunnen. Del løk i tynne skiver og finsnitt hvitløk. Fordel skinke, kjøttboller, pepperoni, jalapeño, syltet chili og ost utover. Stek i ovnen i 15-20 minutter og server med ekstra chili.
Andre pizzaoppskrifter

Grunnoppskrift Pizzadeig
Oppskrift

Deep pan pizza
Oppskrift

Pizza med asiatiske smaker
Oppskrift

Pizza Bianca med spekeskinke
Oppskrift

Italiensk pizza med Salami Siliana og sopp
Oppskrift

"Portugisisk" pizza med skinke og egg
Oppskrift

Grunnoppskrift Tomatsaus til pizza
Oppskrift

Pizza med asparges, bacon og egg
Oppskrift

Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum
Oppskrift

3 x minipizza med kjøttpølse
Oppskrift