1 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Sett ovnen på 230 °C. Kjevle ut ferdig hevet pizzadeig på et melet bord. Fold gjerne ytterkantene inn, så du får en tykkere kant. Legg over på stekebrett med bakepapir og la etterheve i ca. 10 minutter.
2
Smør tomatsaus utover bunnen. Del løk i tynne skiver og finsnitt hvitløk. Fordel skinke, kjøttboller, pepperoni, jalapeño, syltet chili og ost utover. Stek i ovnen i 15-20 minutter og server med ekstra chili.
Andre pizzaoppskrifter
Grunnoppskrift Pizzadeig
Oppskrift
Deep pan pizza
Oppskrift
Pizza med asiatiske smaker
Oppskrift
Pizza Bianca med spekeskinke
Oppskrift
Italiensk pizza med Salami Siliana og sopp
Oppskrift
"Portugisisk" pizza med skinke og egg
Oppskrift
Grunnoppskrift Tomatsaus til pizza
Oppskrift
Pizza med asparges, bacon og egg
Oppskrift
Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum
Oppskrift
3 x minipizza med kjøttpølse
Oppskrift