Fremgangsmåte
1
Gni inn kjøttet med salt og pepper. Legg biffene i en varm panne med litt nøytral olje. Brun biffen på begge sider til du får en gyllen farge, før du skrur ned varmen og ettersteker til den er ferdig.
2
Varm svinekjaken i litt av kraften fra posen, til den er gjennomvarm. Ta ut kjaken og reduser kraften til en demiglace. Riv opp kjaken med en gaffel.
3
Varm en tørr grillpanne godt og legg vårløken i. Stek den til den får grillstriper, snu og få det samme på den andre siden.
4
Anrett ytrefileten på en tallerken med svinenakken på toppen. Hell over demiglacen og server vårløken ved siden av.
Andre oppskrifter med ytrefilet

Ytrefilet av lam med persillerotpuré, sort gulrotkrem og varmt soyasmør
Oppskrift

Storfe ytrefilet servert med bakt løk og surdeigsvaffel
Oppskrift

Grillet får ytrefilet med persisk agurksalat og safran-yoghurt
Oppskrift

Krydderstekt ytrefilet av reinsdyr med bakte rotgrønnsaker og tranebærsjy
Oppskrift

Hawaii - Lau lau
Oppskrift

Dudefood: Cuvette - a secret piece of heaven
Oppskrift

Carpaccio av kalv med rømmedressing
Oppskrift

”Black and white”: Svin kotelettkappe og biff med peppersaus og bearnaisesaus, hasselbackpoteter og parmesanstekt blomkål
Oppskrift