Fremgangsmåte
1
Del kyllingen ved å skjære ned langs ryggraden til du kommer til benet på begge sider. Bruk en saks for å klippe over ribbeina. Snu kyllingen og gjør det samme på undersiden.
2
Legg den delte kyllingen i en vacuumpose sammen med kyllingkraft, smør og salvie. Vacuumer dette og kok i sousvide på 65 °C i 2-2,5 timer.
3
Ta ut kyllingen av posen og tørk godt. Brun kyllingen i litt nøytral olje til skinnet er gyllent.
Andre oppskrifter med hel Livèchekylling
Melkebraisert Livèchekylling
Oppskrift
Livèchekylling satay
Oppskrift
Livèchekyllingvinger - 2 ways
Oppskrift
Philly cheese Livèchekyllingsandwich
Oppskrift
Asiatisk currysuppe med Livèchekylling
Oppskrift
Crispy chicken skin - Sprøtt Livèchekyllingskinn
Oppskrift
Indisk butter chicken med Livèchekylling
Oppskrift
Coq au riesling med Livèchekylling
Oppskrift
Bao (steamed buns) med Livèchekyllingnuggets
Oppskrift
Triple coated fried chicken av Livèchekylling
Oppskrift
Livèchekylling tempura med ingefær- og appelsinsaus
Oppskrift
Hel ovnsbakt Livèchekylling med sitron og salvie
Oppskrift
Taco med grillet Livèchekylling, ananassalsa og chilimajones
Oppskrift
Fylte Livèchekyllingrullader med ricotta, rosenkål og valnøtter
Oppskrift
Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat
Oppskrift
Grillet Livèchekylling med ovnsbakte poteter, grillet salat og Kientzheim-saus
Oppskrift
«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk
Oppskrift
Livèche-schnitzel panert på tre måter
Oppskrift
Urtestekt Livèche kyllingbryst med rødbete- og bokhveterisotto
Oppskrift
Ramen med Livèche kyllingfilet
Oppskrift
Popcorn-Livèche med sursøt dip
Oppskrift
Livèche Kyllingfilet med kremet pesto
Oppskrift
Livèche-kyllingburger med chipotle-slaw
Oppskrift
Superclub-sandwich med Livèche-kylling og kalkunbacon
Oppskrift