4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Finhakk chili, mos hvitløk, riv ingefær og bland alt med saft og skall fra lime. Vend kyllingen i marinaden og krydre med salt og pepper. La marinere i 30 minutter.
2
Forvarm ovnen til 210 °C. Legg kyllingen i en ildfast form og stek i ca. 30 minutter, til skinnet er sprøtt og kyllingen gjennomstekt.
3
Bløtlegg chipotlen i kokende vann i ca. 15 minutter. Finhakk og mos lett. Bland ca. 1 ts chipotle med majones, honning og limesaft. Smak og ha i mer chipotle om du ønsker. Skjær hodekål, rødkål og gulrøtter i fine strimler, finsnitt vårløk og grovhakk koriander. Vend grønnsakene sammen og rør inn chipotlemajonesen.
4
Legg hamburgerbrødene kjapt på grillen. Server stekte kyllinglår med chipotle-slaw i hamburgerbrød.
Andre oppskrifter med kyllinglår

Ovnsbakt kyllinglår med pastasalat
Oppskrift

Fylt kyllinglår med risotto
Oppskrift

Kyllinglår med couscous og grønnsaker
Oppskrift

Kyllinglår med sitron, chili og honning
Oppskrift

Fylt kyllinglår med spinat og tomatsalat
Oppskrift

«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk
Oppskrift

Kyllinglår med asiatisk coleslaw og ingefær- og peanøttdressing
Oppskrift

Fylt kyllinglår med spinat og blåmuggost - servert med jordskokkpuré, syltede pærer og demi glaze
Oppskrift

Taco med kylling og salsa
Oppskrift

Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum
Oppskrift

Kokos-kylling med ris og grønnsaker
Oppskrift

Kyllingspyd med søtpotet- og basilikumtimbal
Oppskrift

Fylte Livèchekyllingrullader med ricotta, rosenkål og valnøtter
Oppskrift

Trend: Matcha-kylling med kokosris
Oppskrift

Livèchekylling satay
Oppskrift

Hawaii - Huli huli kylling
Oppskrift