Fremgangsmåte
1
Lag en marinade av olje, persille og soyasaus. Skjær kyllinglår på langs og hell over marinaden og la de marinere i 30 minutter.
2
Tre de så på spyd som stekes i panne til de blir gjennomstekte. Skjær tomater og løk i passende biter og lag en salat. Ha gjerne noen dråper olje og sitron over.
3
Sett ovnen på 170 °C. Smør timbal- eller muffinsformer godt. Skrell og kutt søtpoteter i terninger og kok dem møre. Mos de og bland inn resten av ingrediensene, og fyll de i formene. Stekes i ca. 30 minutter nederst i ovnen til de er faste.
4
Servér kyllingspydene med tomatsalat, søtpotet- og basilikumtimbal og gjerne BBQ-saus til.
Andre oppskrifter med kyllinglår
Ovnsbakt kyllinglår med pastasalat
Oppskrift
Fylt kyllinglår med risotto
Oppskrift
Kyllinglår med couscous og grønnsaker
Oppskrift
Kyllinglår med sitron, chili og honning
Oppskrift
Fylt kyllinglår med spinat og tomatsalat
Oppskrift
«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk
Oppskrift
Kyllinglår med asiatisk coleslaw og ingefær- og peanøttdressing
Oppskrift
Fylt kyllinglår med spinat og blåmuggost - servert med jordskokkpuré, syltede pærer og demi glaze
Oppskrift
Taco med kylling og salsa
Oppskrift
Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum
Oppskrift
Kokos-kylling med ris og grønnsaker
Oppskrift
Livèche-kyllingburger med chipotle-slaw
Oppskrift
Fylte Livèchekyllingrullader med ricotta, rosenkål og valnøtter
Oppskrift
Trend: Matcha-kylling med kokosris
Oppskrift
Livèchekylling satay
Oppskrift
Hawaii - Huli huli kylling
Oppskrift