Kyllingkebab med issalat, syltet rødløk, granateplekjerner og srirachaaioli

4 porsjoner

Fremgangsmåte

1

Syltet rødløk

Skrell og del rødløk i 2, så i skiver.

Kok opp vann, salt, eddik, sukker og laurbærblad.

Skru av varmen, tilsett løk og dekk med lokk.

Avkjøl til lunken, hell i glass og sett kaldt.

2

Srirachaaioli

Ha egg, salt, eddik og olje i en stavmiksersylinder. Sett stavmikseren i bunnen av sylinderen og sett i gang mikseren. Løft den sakte opp og ned mens den går, til majonesen tykner. Smak til med 2-4 ts Sriracha, sitron og eventuelt mer salt.

3

Montering

Varm opp Prior kylling strimlet kebabkrydret.

Varm opp pitabrød etter anvisning på pakken.

Snitt salat fint og del og ta ut granateplekjerner.

Del agurk i litt tykke skiver, del skivene i strimler.

Fyll pitabrød med salat, kebabkjøtt, agurk, syltet rødløk, et dryss av granateplekjerner, mynteblader og litt Srirachamajones.