4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Syltet rødløk
Skrell og del rødløk i 2, så i skiver.
Kok opp vann, salt, eddik, sukker og laurbærblad.
Skru av varmen, tilsett løk og dekk med lokk.
Avkjøl til lunken, hell i glass og sett kaldt.
2
Srirachaaioli
Ha egg, salt, eddik og olje i en stavmiksersylinder. Sett stavmikseren i bunnen av sylinderen og sett i gang mikseren. Løft den sakte opp og ned mens den går, til majonesen tykner. Smak til med 2-4 ts Sriracha, sitron og eventuelt mer salt.
3
Montering
Varm opp Prior kylling strimlet kebabkrydret.
Varm opp pitabrød etter anvisning på pakken.
Snitt salat fint og del og ta ut granateplekjerner.
Del agurk i litt tykke skiver, del skivene i strimler.
Fyll pitabrød med salat, kebabkjøtt, agurk, syltet rødløk, et dryss av granateplekjerner, mynteblader og litt Srirachamajones.