10 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Gni inn kyllingbrystene godt med olje og ønsket krydder. Stek kyllingen på 170 °C til gjennomstekt, ca 15 minutter.
2
Skrell gulrot, og skjær denne og fennikelen i tynne skiver.
3
Kok opp juicen i ei stor panne, og tilsett grønnsakene. La disse småputre til de er møre.
4
Smak til med salt og pepper, tilsett gjerne litt sesamfrø.
Andre oppskrifter med kyllingbryst
Kyllingbryst med safranris
Oppskrift
Honningglaserte kyllingbryst med juvelris
Oppskrift
Kyllingbryst i buljong med rotgrønnsaker og byggryn
Oppskrift
Urtestekt Livèche kyllingbryst med rødbete- og bokhveterisotto
Oppskrift
Superclub-sandwich med Livèche-kylling og kalkunbacon
Oppskrift
Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat
Oppskrift
Livèche-schnitzel panert på tre måter
Oppskrift
Fylt kyllinglår med risotto
Oppskrift