4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Koreansk kebab med kjøttdeig av svin
Riv hvitløk og elt den inn i kjøttdeigen med koreansk BBQ-saus, gochujang, salt og pepper til en jevn deig.
2
Form deigen til avlange kjøttboller (ca. 3x5 cm – ca. 35-40 g per stk.) rundt et grillspyd. Rør sammen olje og chillipulver og pensle spydene.
3
Grill på medium varme i ca. 10 minutter.
4
Server gjerne med gochujang, salatblader og kimchi.
5
Amerikansk kebab med kjøttdeig av lam
Riv hvitløk og elt den inn i kjøttdeigen med “Carolina Gold BBQ”-saus, salt og pepper til en jevn deig.
6
Form deigen til avlange kjøttboller (ca. 3x5 cm – ca. 35-40 g per stk.) rundt et grillspyd. Pensle spydene med BBQ-saus. Grill på medium varme i ca. 10 minutter.
7
Server med gremolata og grillede grønnsaker.
8
Tex-Mex kebab med kyllingkjøttdeig
Riv hvitløk og elt inn i kjøttdeigen med “Hot habanero” chilisaus, chilipulver, vårløk, salt, pepper og potetmel til en jevn deig.
9
Form deigen til avlange kjøttboller (ca. 3x5 cm – ca. 35-40 g per stk.) rundt grillspyd. Pensle spydene med BBQ-saus. Grill på medium varme i ca. 10 minutter.
10
Server med hot habanero” chilisaus, og grillet ananassalat.