1 pudding porsjoner
Fremgangsmåte
1
Smelt sukkeret forsiktig i en panne, og hell sukkeret over i form.
2
Varm opp melk, fløte, sukker og splittet vaniljestang opp til kokepunktet, skru av varmen og la dette trekke i ti minutter. Fjern vaniljestangen.
3
Visp sammen eggene, og bland med væsken.
4
Hell i form. Stek i vannbad på 120 °C i ca 1 1/2 time.
Karamellpuddingen kan gjerne stå til dagen etterpå, før den skjæres løs fra kanten og hvelves på fat.
Andre dessert

Vaniljeis med bær
Oppskrift

Lemoncurd
Oppskrift

Sjokolade- og nøttekuber med vaniljeis og appelsin
Oppskrift

Créme brûlée, med sviskekompott, eggekrem, salte gresskarkjerner og briochekrutonger
Oppskrift

Bringebær med riskremskum, krokan og myke pepperkaker
Oppskrift

Tykkmelkspudding med multer, sitronverbenasukker, eggesabayonne og krydderkrutonger
Oppskrift

Kirsebærsoufflé, krydderbrød og syltede kumquat
Oppskrift

Dessertpannekake med is og bær
Oppskrift

Aprikoskompott
Oppskrift