1 pudding porsjoner
Fremgangsmåte
1
Smelt sukkeret forsiktig i en panne, og hell sukkeret over i form.
2
Varm opp melk, fløte, sukker og splittet vaniljestang opp til kokepunktet, skru av varmen og la dette trekke i ti minutter. Fjern vaniljestangen.
3
Visp sammen eggene, og bland med væsken.
4
Hell i form. Stek i vannbad på 120 °C i ca 1 1/2 time.
Karamellpuddingen kan gjerne stå til dagen etterpå, før den skjæres løs fra kanten og hvelves på fat.
Andre dessert
Vaniljeis med bær
Oppskrift
Lemoncurd
Oppskrift
Sjokolade- og nøttekuber med vaniljeis og appelsin
Oppskrift
Créme brûlée, med sviskekompott, eggekrem, salte gresskarkjerner og briochekrutonger
Oppskrift
Bringebær med riskremskum, krokan og myke pepperkaker
Oppskrift
Tykkmelkspudding med multer, sitronverbenasukker, eggesabayonne og krydderkrutonger
Oppskrift
Kirsebærsoufflé, krydderbrød og syltede kumquat
Oppskrift
Dessertpannekake med is og bær
Oppskrift
Aprikoskompott
Oppskrift