8-10 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Tilbered kalvesteken etter anvisning på pakken, gjerne i posen i en sous vide. Klipp opp posen og hell sjyen i en kasserolle og kok opp. Del kjøttet i skiver og hold varmt.
2
Del sitron i to og grill med snittflaten ned til brent i kantene. Rist pinjekjerner i en tørr, varm panne til gylne.
3
Kok brokkolini raskt i kokende, lettsaltet vann, ca. 3 minutter. Hell av vannet og rør inn smør og soyasaus. Press over grillet sitronsaft og legg på lokk. La dampe et par minutter.
4
Legg brokkolini over på fat, dryss med pinjekjerner, salt og pepper og server til kalvestek i skiver med sjysaus.
Andre oppskrifter med kalv
Kalvefrikassé med sopp
Oppskrift
Stekt kalvebrissel med ertekrem, syltede beter og trøffelskum
Oppskrift
Soyamarinert kalvefilet med lettsyltet agurk- og rødløksalat
Oppskrift
Kalvestek med bakte syrlige rotgrønnsaker
Oppskrift
Carpaccio av kalv med rømmedressing
Oppskrift
Pepperbiff av kalv med bakt potet og peppersaus
Oppskrift
Dudefood: Pulled veal brisket
Oppskrift
Posjert ribbe med steinsoppkrem, syltede grønnsaker og linsesjy
Oppskrift