4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Finsnitt fennikel og rødløk med en mandolin og vend med oregano, saft fra sitronen, olivenolje, salt og pepper. La stå og trekke i 15 minutter.
2
Dander kalkunpålegget på et fat og topp med fennikelsalat.
Andre oppskrifter med kalkunfilet

Kalkunfilet med blomkålrisotto
Oppskrift

Kalkunfilet med glaserte poteter og bakt småløk
Oppskrift

Høstsalat med melkeposjert kalkunfilet, sopp og bringebær
Oppskrift

Oktoberfest - Sharingplate med svineknoke, kalkunbryst og cassoulet
Oppskrift

Kalkunpålegg med grønnkål-chips
Oppskrift

Kalkunrullade med Tronfjell spekeskinke, fetaost, soltørket tomat og ovnsbakte poteter
Oppskrift

Surdeigsbrød med kalkunpålegg og bønnemos
Oppskrift

Tom yam suppe med kalkun og nudler
Oppskrift

Vårruller med kalkun - myke og sprø med mangodip
Oppskrift

Kalkunsandwich med rugbrød, ost, bacon, pickles og ramsløkdressing
Oppskrift

Inas kalkunrullade med sitron, five spice og pistasj
Oppskrift