4-6 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Krydre kjøttet med salt og pepper og stek på alle sider i en varm panne med litt olje, til brunet. Tilsett smør og øs over kjøttet.
2
Legg kjøtt og stekesjy over i ildfast form.
3
Visp sammen soyasaus, riseddik, sukker, hvitløk, ingefær og maisenna og hell blandingen over i formen. Vend slik at kjøttet blir dekket av saus.
4
Varm ovnen til 180 °C. Stek kotelettkappen i ca.10 minutter, til knapt gjennomstekt. La hvile i 15 minutter.
5
Mangosalsa
Del mango i terninger, finhakk chili og ha i en bolle. Skvis over lime og bland sammen.
6
Kok ris etter anvisning på pakke og del opp salatblader.
Del kjøtt i skiver, anrett på fat, drypp over saus og server med mangosalat, jasminris, salat og koriander.