6 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Gni kyllingen inn med salt og pepper. Mos sammen romtemperert smør og finhakket løpstikke og gni utover kyllingen. Del sitronene i tykke skiver og fyll kyllingens hulrom med sitron og salvieblader. Bind sammen bena, og legg resten av sitron, salvie, hele hvitløkfedd og småløk i panna. Topp med mer løpstikkesmør.
2
Stek kyllingen ved ca. 180 °C i 1,5 time. Pensle med smør fra panna underveis. Server gjerne med ovnsbakte poteter, potetmos eller bare godt brød og salat.
Andre oppskrifter med hel Livèchekylling
Livèchekylling med salvie
Oppskrift
Melkebraisert Livèchekylling
Oppskrift
Triple coated fried chicken av Livèchekylling
Oppskrift
Crispy chicken skin - Sprøtt Livèchekyllingskinn
Oppskrift
Coq au riesling med Livèchekylling
Oppskrift
Grillet Livèchekylling med ovnsbakte poteter, grillet salat og Kientzheim-saus
Oppskrift