10 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Bland sammen strimlet hodekål, gulrot og matyoghurt til salat. Smak til med salt, pepper, sukker og litt sitron.
2
Stek hamburgeren i varm panne med litt olje, krydre med salt og pepper.
Må hamburger gjennomstekes?
Mattilsynet anbefaler at hamburgere av kjøttdeig skal gjennomstekes. Ved tilberedning av medium stekte hamburgere, blir ikke temperaturen nødvendigvis høy nok til å drepe potensielt skadelige bakterier. Varmebehandling til en kjernetemperatur på 70 °C vil være godt nok.
Andre hamburgeroppskrifter
Brioche Hamburgerbrød
Oppskrift
Hamburger i brød med timian- og honningsaus
Oppskrift
Hamburger med mozzarella og marinarasaus
Oppskrift
Hamburger med avokado- og mangosalsa
Oppskrift
Homestyle hamburger med Chevre, rødløksmarmelade og søtpotetchips
Oppskrift
Homestyle hamburger i briochebrød med karamellisert løk og blåmuggost, servert med urtestekte poteter
Oppskrift
Sliders av brisket med to toppings
Oppskrift
Burger med bacon og fennikel-slaw
Oppskrift
Homestyle Black Burger med syltet rødkål, rødløk og avokadomos
Oppskrift
Burger med basilikumaioli
Oppskrift
Burger med fetakrem og løkringer
Oppskrift
Sliders og Cevapchichi
Oppskrift