4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Stek rødløk i smør og ha i de andre ingrediensene. Kok det hele på lav varme til det tykner, 35-40 minutter.
2
Skjær søtpotet til tynne chips, bruk gjerne mandolin, og friter de kjapt i nøytral olje. Dryss salt og rosmarin over.
3
Rør sammen yoghurt, gressløk, salt og pepper.
4
Stek burgerne til ønsket stekegrad og legg en skive Chevre over.
Monteres i bagel med salat, epleskiver, dressing, og rødløksmarmelade til slutt.
Servér med søtpotetchips.
Må hamburger gjennomstekes?
Mattilsynet anbefaler at hamburgere av kjøttdeig skal gjennomstekes. Ved tilberedning av medium stekte hamburgere, blir ikke temperaturen nødvendigvis høy nok til å drepe potensielt skadelige bakterier. Varmebehandling til en kjernetemperatur på 70 °C vil være godt nok.
Andre oppskrifter med Hometyle Hamburger

Homestyle hamburger med fries
Oppskrift

Homestyle hamburger ”Mexican style”
Oppskrift

Baconcheeseburger av Homestyle hamburger med oksebryst
Oppskrift

Homestyle hamburger i briochebrød med karamellisert løk og blåmuggost, servert med urtestekte poteter
Oppskrift

Hamburger i brød med timian- og honningsaus
Oppskrift

Burger med bacon og fennikel-slaw
Oppskrift

Homestyleburger av oksebryst med quinoa, blåskimmelost og søtpotetchips
Oppskrift

Hamburger med mozzarella og marinarasaus
Oppskrift

Homestyle Black Burger med syltet rødkål, rødløk og avokadomos
Oppskrift