4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Karamellisert løk
Del løk i tynne skiver. Ha løk og olje i en panne og stek på lav varme til løken faller sammen. Tilsett sukker, eddik og en klype salt. Stek videre på lav varme, rør innimellom, til løken har karamellisert seg.
2
Sprøstekt løk
Varm opp olje på medium til lav varme. Del løk i tynne skiver, tørk lett med kjøkkenpapir og ha i gryta når oljen er varm nok. Friter til gylne og legg på kjøkkenpapir. Salt lett.
3
Coleslaw
Snitt kål og gulrot fint og bland inn majones og rømme. Smak til med salt og pepper.
4
Poteter
Varm opp olje i en gryte og friter i omganger. Legg på kjøkkenpapir. Gjenta en runde til. Strø på flaksalt.
5
Varm burgerne og legg på ost underveis.
6
Monter burgere på brød med et salatblad, coleslaw, burger og 3 varianter av løk. Server med fries og det du måtte ønske av annet tilbehør.