1 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Smuldre gjær i melet og bland inn resten av ingrediensene. Elt godt, helst med en kjøkkenmaskin med eltekrok, ca. 10 minutter, så du får en glatt og smidig deig. Dekk til og hev deigen i minimum 1 time.
2
Sett ovnen på 230 °C. Kjevle ut tynne pizzabunner på et melet bord, topp med ønsket topping og stek i ovnen i 15-20 minutter, gjerne på en pizzastein.
Andre oppskrifter med pizza
Meat lovers pizza
Oppskrift
Deep pan pizza
Oppskrift
Pizza med asiatiske smaker
Oppskrift
Pizza Bianca med spekeskinke
Oppskrift
Italiensk pizza med Salami Siliana og sopp
Oppskrift
"Portugisisk" pizza med skinke og egg
Oppskrift
Grunnoppskrift Tomatsaus til pizza
Oppskrift
Pizza med asparges, bacon og egg
Oppskrift
Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum
Oppskrift
3 x minipizza med kjøttpølse
Oppskrift