10 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Skjær svinenakken i 10 like skiver og grill de på grill eller i grillpanne.
2
Løkkompott
Ha strimlet kepa- og rødløk i en gryte, fres lett, tilsett eddik og sukker. Kok til løken er ferdig, smak til med salt og pepper, tilsett finsnittet vårløk.
3
Soyasaus
Lag karamell av sukkeret, kok ut med soya, ketjap manis og eddik. Avkjøl og bland med nøttesmør.
4
Anrett svinenakken med løkkompotten, soyasausen og terrine.
Andre oppskrifter med svinenakke

Svinenakke med ovnsbakte rotgrønnsaker og potetstappe
Oppskrift

Glasert svinenakke med eple-, selleri- og fennikelsalat
Oppskrift

Steambuns med svinenakke, syltet agurk og sprøstekt løk
Oppskrift

Svinenakke «a la crispy duck» med dipsaus, agurk og ris
Oppskrift

Kremet kyllingsuppe med rotgrønnsaker og sandwich med dillmarinert svinenakke
Oppskrift

Ramen med bacon og egg
Oppskrift

Pytt i panne med egg og bacon
Oppskrift

Pulled pork tostadadas med mango- og ananassalsa og syltet rødløk
Oppskrift

Marmorert ytrefilet av storfe servert med Ægirmarinert svinekjake og vårløk
Oppskrift