10 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Skjær svinenakken i 10 like skiver og grill de på grill eller i grillpanne.
2
Løkkompott
Ha strimlet kepa- og rødløk i en gryte, fres lett, tilsett eddik og sukker. Kok til løken er ferdig, smak til med salt og pepper, tilsett finsnittet vårløk.
3
Soyasaus
Lag karamell av sukkeret, kok ut med soya, ketjap manis og eddik. Avkjøl og bland med nøttesmør.
4
Anrett svinenakken med løkkompotten, soyasausen og terrine.
Andre oppskrifter med svinenakke
Svinenakke med ovnsbakte rotgrønnsaker og potetstappe
Oppskrift
Glasert svinenakke med eple-, selleri- og fennikelsalat
Oppskrift
Steambuns med svinenakke, syltet agurk og sprøstekt løk
Oppskrift
Svinenakke «a la crispy duck» med dipsaus, agurk og ris
Oppskrift
Kremet kyllingsuppe med rotgrønnsaker og sandwich med dillmarinert svinenakke
Oppskrift
Ramen med bacon og egg
Oppskrift
Pytt i panne med egg og bacon
Oppskrift
Pulled pork tostadadas med mango- og ananassalsa og syltet rødløk
Oppskrift
Marmorert ytrefilet av storfe servert med Ægirmarinert svinekjake og vårløk
Oppskrift