4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Krydre fårefileten med salt og pepper, og stek raskt på høy varme i smør til du får en god stekeskorpe, 2-3 minutter på hver side. Ta av varmen og la ettersteke i pannen på lav varme til ønsket kjernetemperatur, 58-60 °C. La hvile og skjær i tynne skiver.
2
Finstrimle rødløk i tynne båter og slå ut kjernene av granateple. Bland bakt aubergine med rødløk, granateplekjerner og lammekjøtt og vend inn dressingen. Dryss over friske urter og poppet bokhvete.
3
Poppet bokhvete
Varm olje i en panne og fres bokhveten til den er sprø og gyllen, og begynner å poppe. La renne av seg på litt kjøkkenpapir.
4
Bakt aubergine
Sett ovnen på 220 °C. Skjær aubergine i skiver ca. 2 cm tykke. Vend skivene med salt, pepper og olje, og fordel utover et stekebrett dekket med bakepapir. Stek i ovnen i 35 minutter.
5
Dressing
Pisk sammen ingrediensene til dressingen. Kjør den gjerne med en stavmikser slik at den blir godt blandet.
Andre oppskrifter med indrefilet
![Lam indrefilet med aprikoschutney](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/49091/lamindrefilet.jpg)
Lam indrefilet med aprikoschutney
Oppskrift
![Pannestekt Gilde indrefilet av svin med epler](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/492270/Pannestekt-Gilde-indrefilet-av-svin-med-epler.jpg)
Pannestekt indrefilet av svin med epler
Oppskrift
![Harissa-marinert indrefilet av svin med sitroncouscous](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/342617/HARISSA-MARINERT-INDREFILET-AV-SVIN-MED-SITRONCOUSCOUS-bredde.jpg)
Harissa-marinert indrefilet av svin med sitroncouscous
Oppskrift
![Tartar av Gilde Ekstra indrefilet med sild, pepperrotkrem, vaktel eggeplomme, rødbetesirup og rugsmuler](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Tartar.jpg)
Tartar av indrefilet med sild, pepperrotkrem, vaktel eggeplomme, rødbetesirup og rugsmuler
Oppskrift
![Hawaii - Lau lau](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/HAWAII_Lau-lau-1435.jpg)
Hawaii - Lau lau
Oppskrift
![Pannestekt lammefilet med braisert endive, sauterte poteter og jordskokkskum](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/562150_Pannestekt_Lammefilet_med_braisert_endive__sauserte_poteter_og_jordskokkskum.jpg)
Pannestekt lammefilet med braisert endive, sauterte poteter og jordskokkskum
Oppskrift
![Soyamarinert kalvefilet med lettsyltet agurk- og rødløksalat](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/517801/Soyamarinert-kalvefilet.jpg)
Soyamarinert kalvefilet med lettsyltet agurk- og rødløksalat
Oppskrift
![Kushuyaki eller Yakitori](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/381738/YAKITORI-bredde.jpg)
Kushuyaki eller Yakitori
Oppskrift