Fremgangsmåte
1
Har du Ajour biff stroganoff-rester igjen? Lag fylte paprika!
2
Sett ovnen på 200 °C. Del paprika i to, fjern kjernen og legg med snittflaten opp i en ildfast form.
Bland biff stroganoff og kokt ris. Fyll paprikaene med blandingen. Dryss over revet ost og stek i ovnen i ca. 20 minutter.
Andre oppskrifter med Ajour-produkter

Ajour Brun lapskaus med grove rundstykker
Oppskrift

Ajour Tex-Mex-gryte med guacamole og salsa
Oppskrift

Ajour Rundstykker med frø
Oppskrift

Ajour Thaigryte med ris
Oppskrift

Ajour Thaigryte tilsatt svinekjøtt
Oppskrift

Ajour Gratinert Tex-Mex-gryte dip
Oppskrift

Ajour Biff Stroganoff med potetmos og salat
Oppskrift

Ajour Kantonesisk gryte med asiatisk slaw
Oppskrift

Ajour «Fried rice» med kantonesisk gryte i pitabrød
Oppskrift