4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Lag pesto ved å ha alle ingrediensene foruten sitronskall i en kjøkkenmaskin med knivblad og kjør til en grov mos. Rør inn sitronskall.
2
Sett ovnen på ca 180 °C. Riv skallet av sitronen og press ut saften. Finsnitt rosenkål, hakk valnøttene og basilikum.
3
Legg hvert utbenet kyllinglår flatt på toppen av to skiver spekeskinke, dekk med plast og bank flatt og jevnt. Fjerne plasten og fordel ricotta utover. Dryss på rosenkål, valnøtter, basilikum, sitronskall, sitronsaft, salt og pepper. Rull sammen og bind opp. Fres i en varm panne med smør til gyllen rundt hele og stek videre i ovnen, ca. 15 minutter.
4
Kok pasta al dente. Vend pasta med pesto og legg opp på tallerken. Del kyllingen i skiver og server på toppen.
Andre oppskrifter med kyllinglår

Ovnsbakt kyllinglår med pastasalat
Oppskrift

Fylt kyllinglår med risotto
Oppskrift

Kyllinglår med couscous og grønnsaker
Oppskrift

Kyllinglår med sitron, chili og honning
Oppskrift

Fylt kyllinglår med spinat og tomatsalat
Oppskrift

«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk
Oppskrift

Kyllinglår med asiatisk coleslaw og ingefær- og peanøttdressing
Oppskrift

Fylt kyllinglår med spinat og blåmuggost - servert med jordskokkpuré, syltede pærer og demi glaze
Oppskrift

Taco med kylling og salsa
Oppskrift

Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum
Oppskrift

Kokos-kylling med ris og grønnsaker
Oppskrift

Kyllingspyd med søtpotet- og basilikumtimbal
Oppskrift

Livèche-kyllingburger med chipotle-slaw
Oppskrift

Trend: Matcha-kylling med kokosris
Oppskrift

Livèchekylling satay
Oppskrift

Hawaii - Huli huli kylling
Oppskrift