4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Stek lammekjøttdeigen i en panne med olje til gyllen. Hakk den opp i biter mens den steker. Tilsett most hvitløk, harissa, tomatpuré, salt og pepper og stek til akkurat gjennomstekt, 4-5 minutter.
Fres mangold eller spinat i en panne med smør til den faller sammen.
Fyll kikertpannekaker med kjøtt, mangold, smuldret fetaost, frisk mynte og zhug.
2
Kikertpannekaker
Rør sammen kikertmel, zhug og vann til en jevn røre. Dekk med plast og la stå å svelle i romtemperatur i 1 time.
Stek tynne pannekaker i en varm stekepanne med litt smør til gylne på begge sider. Dekk til og hold varme fram til servering.
Andre oppskrifter med pannekaker
Fluffy japanske pannekaker
Oppskrift
Ostegratinerte pannekaker med tacofyll
Oppskrift
Pannekaker med ertesuppe og bacon
Oppskrift
Pannekake med vaniljekrem og bærkompott
Oppskrift
Pannekaker med 6 ulike tilbehør
Oppskrift
Pannekaker med stekte epler, brie og honning
Oppskrift
Pannekaker med vaniljeis og salt karamellsaus
Oppskrift
Pannekaker med flesk og ertesuppe
Oppskrift
Pannekakewraps med tomat og fetaost
Oppskrift
Pannekaker med banan, krem, is, karamellsaus og pistasjnøtter
Oppskrift
Chijimi - heite pannekaker med spinat og ost
Oppskrift
Pannekaker fylt med Vikingskinke og asparges, gratinert med parmesan
Oppskrift
Pannekakewraps med røkelaks og rekesalat med egg
Oppskrift
Pannekaker med skinke, asparges, cottage cheese og spinat
Oppskrift
Dessertpannekake med is og bær
Oppskrift
Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat
Oppskrift