8 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Fres spinat og hvitløk i smør i en varm panne til mykt, ca. 5 minutter.
2
Brett ut kyllinglåret på en fjøl og krydre med salt og pepper. Fordel spinat, kremost og pinjekjerner utover og rull sammen. Bind opp med hyssing.
3
Brun kyllingen i en panne med smør til gyllen og etterstek i ovnen på 180 °C i ca. 15 minutter. La hvile og skjær i skiver eller del i to.
4
Del tomater i skiver og finsnitt løk. Fordel utover et fat. Krydre med salt og pepper, og drypp over olivenolje og eddik. Fordel frisk basilikum over og server med kyllingen.
Andre oppskrifter med kyllinglår
Ovnsbakt kyllinglår med pastasalat
Oppskrift
Fylt kyllinglår med risotto
Oppskrift
Kyllinglår med couscous og grønnsaker
Oppskrift
Kyllinglår med sitron, chili og honning
Oppskrift
«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk
Oppskrift
Kyllinglår med asiatisk coleslaw og ingefær- og peanøttdressing
Oppskrift
Fylt kyllinglår med spinat og blåmuggost - servert med jordskokkpuré, syltede pærer og demi glaze
Oppskrift
Taco med kylling og salsa
Oppskrift
Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum
Oppskrift
Kokos-kylling med ris og grønnsaker
Oppskrift
Kyllingspyd med søtpotet- og basilikumtimbal
Oppskrift
Livèche-kyllingburger med chipotle-slaw
Oppskrift
Fylte Livèchekyllingrullader med ricotta, rosenkål og valnøtter
Oppskrift
Trend: Matcha-kylling med kokosris
Oppskrift
Livèchekylling satay
Oppskrift
Hawaii - Huli huli kylling
Oppskrift