4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Del pære i terninger og fres raskt i en panne med smør, ca. 2 minutter. Tilsett honning, eplesidereddik, salt, pepper og syltet perleløk og la småkoke i ca. 5 minutter eller til pærene er myke. Avkjøl noe før servering.
2
Skrell og del jordskokk og potet i biter. Kok møre i lettsaltet vann. Hell av vannet og la dampe av seg. Mos med kremfløte, smør, salt og pepper.
3
Fres spinat og most hvitløk i olje til spinaten faller sammen. Brett ut kyllinglåret på en fjøl, krydre med salt og pepper, og fordel spinat, blåmuggost, hakkede valnøtter og timian over. Rull sammen og rull inn i et par skiver spekeskinke. Legg med skjøten ned.
4
Brun kyllingen i en panne med olje til gyllen og etterstek i ovnen på 180 °C i ca. 15 minutter. La hvile og skjær i skiver.
5
Server skivet kyllinglår med jordskokkpuré, syltede pærer og perleløk med demi glaze til.
Andre oppskrifter med kyllinglår
Ovnsbakt kyllinglår med pastasalat
Oppskrift
Fylt kyllinglår med risotto
Oppskrift
Kyllinglår med couscous og grønnsaker
Oppskrift
Kyllinglår med sitron, chili og honning
Oppskrift
Fylt kyllinglår med spinat og tomatsalat
Oppskrift
«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk
Oppskrift
Kyllinglår med asiatisk coleslaw og ingefær- og peanøttdressing
Oppskrift
Taco med kylling og salsa
Oppskrift
Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum
Oppskrift
Kokos-kylling med ris og grønnsaker
Oppskrift
Kyllingspyd med søtpotet- og basilikumtimbal
Oppskrift
Livèche-kyllingburger med chipotle-slaw
Oppskrift
Fylte Livèchekyllingrullader med ricotta, rosenkål og valnøtter
Oppskrift
Trend: Matcha-kylling med kokosris
Oppskrift
Livèchekylling satay
Oppskrift
Hawaii - Huli huli kylling
Oppskrift