4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Risotto
Kok opp hønsebuljong og hold den varm. Finhakk løk og ha det i en kjele med smør. La surre et par minutter. Hell på ris og surr videre et par minutter til. Tilsett 1 dl buljong om gangen, og la det koke inn mellom hver gang. Kok til en tykk grøt og risen er al dente, ca. 20 minutter. Rør inn parmesan.
2
Forvarm ovnen til 200 °C. Ta av kyllingskinnet på overlåret, legg flatt utover et bakepapir, dryss på litt olje og salt og la det bli sprøtt i ovnen, 10-12 minutter. Sett ned varmen til 180 °C når du tar dem ut. Legg til side.
3
Fyll
Hakk bacon og stek det sprøtt i pannen. Finhakk kyllingbryst og ha det i en bolle sammen med stekt bacon, salvie og finrevet skall fra sitron. Bland godt.
4
Brett ut lårkjøttet på benken og fordel ca. 50 g farse på hver bit. Pakk sammen og legg på hver sin bit av plastfolie. Rull stramt og snurp endene godt sammen. Legg rullene i en stor ildfast form og hell i vann, ca. 1 cm opp.
5
Bak i ovnen i 20 minutter, til en kjernetemperatur på 69 °C.
6
Ta av plasten og brun kyllingrullene raskt i en stekepanne med smør.
7
Saus
I det samme fettet, stek salviebladene til sprø. Legg til side på kjøkkenpapir. I det samme fettet, hell i fløte, kok opp og smak til med sitronsaft. Sett til side.
Andre oppskrifter med kyllingfilet
Fettuccine Alfredo med kyllingfilet
Oppskrift
Ramen med Livèche kyllingfilet
Oppskrift
Kyllingfilet med couscous, mandler og aprikos
Oppskrift
Livèche Kyllingfilet med kremet pesto
Oppskrift
Cæsarsalat-blings med kyllingfilet og bacon
Oppskrift
Sandwich med kyllingfilet, urtemajones og kål
Oppskrift
Glasert kyllingfilet med sharon-, appelsin- og fennikelsalat
Oppskrift
Kyllingburger med karrimajones, potetbåter og dillrømme
Oppskrift
Asiatisk-marinert kyllingfilet med ris og agurksalat
Oppskrift
Asiatisk kyllingsuppe
Oppskrift
Kylling Shawarma
Oppskrift
Hawaii - Chicken long rice (Kyllingsuppe)
Oppskrift
Sitronkylling i form
Oppskrift
Livèchekylling tempura med ingefær- og appelsinsaus
Oppskrift
Bangbangji eller "Bang bang chicken" - kyllingsalat med sesamdressing
Oppskrift
Fajitas med kylling
Oppskrift
Kremet kyllingsuppe med rotgrønnsaker og sandwich med dillmarinert svinenakke
Oppskrift
Meksikansk kyllingburger med guacamole og maissalsa
Oppskrift
Taco med grillet Livèchekylling, ananassalsa og chilimajones
Oppskrift
Philly cheese Livèchekyllingsandwich
Oppskrift
Popcorn-Livèche med sursøt dip
Oppskrift
Bakt sellerirotsuppe med kylling og nøttesmør
Oppskrift
Crispy chicken skin - Sprøtt Livèchekyllingskinn
Oppskrift
Asiatisk currysuppe med Livèchekylling
Oppskrift
Hawaii - Plate lunch med biff teryaki, kylling kabobs og frisk makaronisalat
Oppskrift
Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat
Oppskrift
Hawaii - Huli huli kylling
Oppskrift
Bao (steamed buns) med Livèchekyllingnuggets
Oppskrift
Kjøttpai med lam, kylling og svin
Oppskrift
Superclub-sandwich med Livèche-kylling og kalkunbacon
Oppskrift
Livèche-schnitzel panert på tre måter
Oppskrift
Kushuyaki eller Yakitori
Oppskrift
Urtestekt Livèche kyllingbryst med rødbete- og bokhveterisotto
Oppskrift
Andre oppskrifter med kyllinglår
Ovnsbakt kyllinglår med pastasalat
Oppskrift
Kyllinglår med couscous og grønnsaker
Oppskrift
Kyllinglår med sitron, chili og honning
Oppskrift
Fylt kyllinglår med spinat og tomatsalat
Oppskrift
«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk
Oppskrift
Kyllinglår med asiatisk coleslaw og ingefær- og peanøttdressing
Oppskrift
Fylt kyllinglår med spinat og blåmuggost - servert med jordskokkpuré, syltede pærer og demi glaze
Oppskrift
Taco med kylling og salsa
Oppskrift
Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum
Oppskrift
Kokos-kylling med ris og grønnsaker
Oppskrift
Kyllingspyd med søtpotet- og basilikumtimbal
Oppskrift
Livèche-kyllingburger med chipotle-slaw
Oppskrift
Fylte Livèchekyllingrullader med ricotta, rosenkål og valnøtter
Oppskrift
Trend: Matcha-kylling med kokosris
Oppskrift
Livèchekylling satay
Oppskrift
Hawaii - Huli huli kylling
Oppskrift