6 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Pisk sammen eggeplommer, helmelk, sukker, vaniljesukker og Maizena i en gryte. Varm opp blandingen under omrøring og visp til tykner. Kremen må ikke koke.
2
Avkjøl kremen under omrøring ved å sette gryten i en bolle med kaldt vann. Fordel eggekremen i porsjonsbeger og dryss over revet sjokolade.
Andre dessertoppskrifter
Lemoncurd
Oppskrift
Sjokolade- og nøttekuber med vaniljeis og appelsin
Oppskrift
Créme brûlée, med sviskekompott, eggekrem, salte gresskarkjerner og briochekrutonger
Oppskrift
Bringebær med riskremskum, krokan og myke pepperkaker
Oppskrift
Tykkmelkspudding med multer, sitronverbenasukker, eggesabayonne og krydderkrutonger
Oppskrift
Kirsebærsoufflé, krydderbrød og syltede kumquat
Oppskrift
Dessertpannekake med is og bær
Oppskrift
Aprikoskompott
Oppskrift