6 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Pisk sammen eggeplommer, helmelk, sukker, vaniljesukker og Maizena i en gryte. Varm opp blandingen under omrøring og visp til tykner. Kremen må ikke koke.
2
Avkjøl kremen under omrøring ved å sette gryten i en bolle med kaldt vann. Fordel eggekremen i porsjonsbeger og dryss over revet sjokolade.
Andre dessertoppskrifter

Lemoncurd
Oppskrift

Sjokolade- og nøttekuber med vaniljeis og appelsin
Oppskrift

Créme brûlée, med sviskekompott, eggekrem, salte gresskarkjerner og briochekrutonger
Oppskrift

Bringebær med riskremskum, krokan og myke pepperkaker
Oppskrift

Tykkmelkspudding med multer, sitronverbenasukker, eggesabayonne og krydderkrutonger
Oppskrift

Kirsebærsoufflé, krydderbrød og syltede kumquat
Oppskrift

Dessertpannekake med is og bær
Oppskrift

Aprikoskompott
Oppskrift