2 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Forvarm ovnen til 220 °C og sett en jernpanne i ovnen.
2
Visp sammen egg, melk, mel og salt til en klumpfri røre.
3
Ta ut den varme jernpannen, ha i smøret og spre raskt utover ved å vende på pannen. Hell i røren og sett pannen tilbake i ovnen med en gang. Stek til gyllenbrun og satt, 12-15 minutter.
4
Stek speilegg. Ta ut pannen av ovnen og topp omeletten med skinkeskiver, tomater, rødløk, rucola, speilegg og revet parmesan.
Andre oppskrifter med pannekaker
Fluffy japanske pannekaker
Oppskrift
Ostegratinerte pannekaker med tacofyll
Oppskrift
Pannekaker med 6 ulike tilbehør
Oppskrift
Pannekaker med ertesuppe og bacon
Oppskrift
Pannekake med vaniljekrem og bærkompott
Oppskrift
Pannekakewraps med tomat og fetaost
Oppskrift
Pannekaker med flesk og ertesuppe
Oppskrift
Pannekaker med stekte epler, brie og honning
Oppskrift
Pannekaker med vaniljeis og salt karamellsaus
Oppskrift
Pannekaker med banan, krem, is, karamellsaus og pistasjnøtter
Oppskrift
Pannekakewraps med røkelaks og rekesalat med egg
Oppskrift
Pannekaker med skinke, asparges, cottage cheese og spinat
Oppskrift
Chijimi - heite pannekaker med spinat og ost
Oppskrift
Pannekaker fylt med Vikingskinke og asparges, gratinert med parmesan
Oppskrift
Dessertpannekake med is og bær
Oppskrift
Fylte kikertpannekaker med lam og zhug
Oppskrift
Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat
Oppskrift