2 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Forvarm ovnen til 220 °C og sett en jernpanne i ovnen.
2
Visp sammen egg, melk, mel og salt til en klumpfri røre.
3
Ta ut den varme jernpannen, ha i smøret og spre raskt utover ved å vende på pannen. Hell i røren og sett pannen tilbake i ovnen med en gang. Stek til gyllenbrun og satt, 12-15 minutter.
4
Stek speilegg. Ta ut pannen av ovnen og topp omeletten med skinkeskiver, tomater, rødløk, rucola, speilegg og revet parmesan.
Andre oppskrifter med pannekaker

Fluffy japanske pannekaker
Oppskrift

Ostegratinerte pannekaker med tacofyll
Oppskrift

Pannekaker med 6 ulike tilbehør
Oppskrift

Pannekaker med ertesuppe og bacon
Oppskrift

Pannekake med vaniljekrem og bærkompott
Oppskrift

Pannekakewraps med tomat og fetaost
Oppskrift

Pannekaker med flesk og ertesuppe
Oppskrift

Pannekaker med stekte epler, brie og honning
Oppskrift

Pannekaker med vaniljeis og salt karamellsaus
Oppskrift

Pannekaker med banan, krem, is, karamellsaus og pistasjnøtter
Oppskrift

Pannekakewraps med røkelaks og rekesalat med egg
Oppskrift

Pannekaker med skinke, asparges, cottage cheese og spinat
Oppskrift

Chijimi - heite pannekaker med spinat og ost
Oppskrift

Pannekaker fylt med Vikingskinke og asparges, gratinert med parmesan
Oppskrift

Dessertpannekake med is og bær
Oppskrift

Fylte kikertpannekaker med lam og zhug
Oppskrift

Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat
Oppskrift