16 stk porsjoner
Fremgangsmåte
1
Sett ovnen på 180 °C. Ha mel, bakepulver og sukker i en bakebolle. Pisk eggene med yoghurt og vend inn i det tørre med smeltet smør. Rør til en klumpfri røre og fordel i donutformer. Stek midt i ovnen i 15 minutter. Avkjøl på rist.
2
Smelt Ruby sjokolade og dypp avkjølte donuts i sjokoladen. Dryss over kakestrøssel og la stivne.
Tips!
La røren stå i kjøleskapet til den er litt fastere, for da er den enklere å ha i formen.
Andre dessertoppskrifter
![Vaniljeis med bær](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/439246/is_m_bar_40.jpg)
Vaniljeis med bær
Oppskrift
![Lemoncurd](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/344619/SITRON-TREND-LEMONCURD-bredde.jpg)
Lemoncurd
Oppskrift
![Sjokolade- og nøttekuber med vaniljeis og appelsin](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Sjokolade-og-nøttekuber.jpg)
Sjokolade- og nøttekuber med vaniljeis og appelsin
Oppskrift
![Créme brûlée, med sviskekompott, eggekrem, salte gresskarkjerner og briochekrutonger](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Creme-brulee-med-sviskekompott.jpg)
Créme brûlée, med sviskekompott, eggekrem, salte gresskarkjerner og briochekrutonger
Oppskrift
![Bringebær med riskremskum, krokan og myke pepperkaker](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Bringebær-med-riskremskum-krokan-og-myke-pepperkaker.jpg)
Bringebær med riskremskum, krokan og myke pepperkaker
Oppskrift
![Tykkmelkspudding med multer, sitronverbenasukker, eggesabayonne og krydderkrutonger](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Tykkmelkspudding.jpg)
Tykkmelkspudding med multer, sitronverbenasukker, eggesabayonne og krydderkrutonger
Oppskrift