16 stk porsjoner
Fremgangsmåte
1
Sett ovnen på 180 °C. Ha mel, bakepulver og sukker i en bakebolle. Pisk eggene med yoghurt og vend inn i det tørre med smeltet smør. Rør til en klumpfri røre og fordel i donutformer. Stek midt i ovnen i 15 minutter. Avkjøl på rist.
2
Smelt Ruby sjokolade og dypp avkjølte donuts i sjokoladen. Dryss over kakestrøssel og la stivne.
Tips!
La røren stå i kjøleskapet til den er litt fastere, for da er den enklere å ha i formen.
Andre dessertoppskrifter

Vaniljeis med bær
Oppskrift

Lemoncurd
Oppskrift

Sjokolade- og nøttekuber med vaniljeis og appelsin
Oppskrift

Créme brûlée, med sviskekompott, eggekrem, salte gresskarkjerner og briochekrutonger
Oppskrift

Bringebær med riskremskum, krokan og myke pepperkaker
Oppskrift

Tykkmelkspudding med multer, sitronverbenasukker, eggesabayonne og krydderkrutonger
Oppskrift