4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Sett ovnen på 220 °C. Gni potetene med olje, krydre med salt og pepper og legg på et stekebrett. Stek midt i ovnen i ca. 45 minutter.
2
Sprøstek bacon i biter, finsnitt vårløk og del tomat i små biter.
3
Avkjøl potetene noe og skjær av toppen på dem. Grav ut den myke poteten med en skje og ha over i en bolle. La det være 1 cm tykk «vegg» rundt hele poteten. Stek potetskallene
videre i ovnen i ca. 10 minutter.
4
Mos den myke poteten med fetaost, rømme og halvparten av osten, hakket vårløk og stekt bacon. Smak til med salt og pepper.
5
Fyll miksen i potetskallene og topp med resten av osten. Bak videre i ovnen til osten er smeltet, ca. 5 minutter.
6
Topp med resten av baconet, vårløken, finhakkede tomater og litt rømme.
7
Friter diablo tenders. Vi anbefaler å bruke 180 °C i 2 min (fra fryst tilstand).
Andre småretter
Izakaya - småretter og tilbehør
Oppskrift
Bangbangji eller "Bang bang chicken" - kyllingsalat med sesamdressing
Oppskrift
Wraps med kalkunpålegg
Oppskrift
Tronfjell med grønn asparges
Oppskrift
Carpaccio av kalv med rømmedressing
Oppskrift
Rullade med røkt laks
Oppskrift
Gyoza med svinekjøtt og dipsaus med hvitløk
Oppskrift