4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Sett ovnen på 220 °C. Gni potetene med olje, krydre med salt og pepper og legg på et stekebrett. Stek midt i ovnen i ca. 45 minutter.
2
Sprøstek bacon i biter, finsnitt vårløk og del tomat i små biter.
3
Avkjøl potetene noe og skjær av toppen på dem. Grav ut den myke poteten med en skje og ha over i en bolle. La det være 1 cm tykk «vegg» rundt hele poteten. Stek potetskallene
videre i ovnen i ca. 10 minutter.
4
Mos den myke poteten med fetaost, rømme og halvparten av osten, hakket vårløk og stekt bacon. Smak til med salt og pepper.
5
Fyll miksen i potetskallene og topp med resten av osten. Bak videre i ovnen til osten er smeltet, ca. 5 minutter.
6
Topp med resten av baconet, vårløken, finhakkede tomater og litt rømme.
7
Friter diablo tenders. Vi anbefaler å bruke 180 °C i 2 min (fra fryst tilstand).
Andre småretter
![Izakaya - småretter og tilbehør](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/392600/TILBEHoR-bredde.jpg)
Izakaya - småretter og tilbehør
Oppskrift
![Bangbangji eller "Bang bang chicken" - kyllingsalat med sesamdressing](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/386823/BANGBANGJI-KYLLINGSALAT-bredde.jpg)
Bangbangji eller "Bang bang chicken" - kyllingsalat med sesamdressing
Oppskrift
![Wraps med kalkunpålegg](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/wraps-med-kalkunpalegg.jpg)
Wraps med kalkunpålegg
Oppskrift
![Tronfjell med grønn asparges](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/49203/Tronfjell-skinke-og-asparges-no13469-2480-1.jpg)
Tronfjell med grønn asparges
Oppskrift
![Carpaccio av kalv med rømmedressing](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/49109/carpaccio.jpg)
Carpaccio av kalv med rømmedressing
Oppskrift
![Rullade med røkt laks](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/442718/rokt-lakserulade_88.jpg)
Rullade med røkt laks
Oppskrift
![Gyoza med kylling og dipsaus med ingefær](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/378432/GYOZA-bredde.jpg)
Gyoza med svinekjøtt og dipsaus med hvitløk
Oppskrift