Cæasarsalat med kalkun, bacon og tahinidressing

4 porsjoner

Fremgangsmåte

1

Bacon

Stek bacon i ovnen på 180 °C, til gyllen og sprø. Knekk i biter.

2

Kalkunfilet sousvidekokt

Riv kjøttet i munnfullstore biter.

3

Asparges

Knekk av og kast den nederste delen på stilkene. Høvle strimler av aspargesen og legg i iskaldt vann før montering.

4

Tahinidressing

Ha tahini, sitronsaft, hvitløk, olje, yoghurt, pecorino, salt, kajennepepper og litt av vannet i en liten blender og kjør til er jevn krem. Tilsett mer vann til ønsket konsistens.

5

Krutonger

Bryt litt grove biter fra brødet, vend inn med litt olivenolje og fint revet parmesan og legg på stekebrett. Dryss over salt og bak på 180 ° til gylne og lett sprø.

6

Salat

Riv av blader og legg på salatfat. Plasser resten av ingrediensene og drypp over litt av dressingen. Strø over litt karse og server resten av dressingen ved siden av.