4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Bacon
Stek bacon i ovnen på 180 °C, til gyllen og sprø. Knekk i biter.
2
Kalkunfilet sousvidekokt
Riv kjøttet i munnfullstore biter.
3
Asparges
Knekk av og kast den nederste delen på stilkene. Høvle strimler av aspargesen og legg i iskaldt vann før montering.
4
Tahinidressing
Ha tahini, sitronsaft, hvitløk, olje, yoghurt, pecorino, salt, kajennepepper og litt av vannet i en liten blender og kjør til er jevn krem. Tilsett mer vann til ønsket konsistens.
5
Krutonger
Bryt litt grove biter fra brødet, vend inn med litt olivenolje og fint revet parmesan og legg på stekebrett. Dryss over salt og bak på 180 ° til gylne og lett sprø.
6
Salat
Riv av blader og legg på salatfat. Plasser resten av ingrediensene og drypp over litt av dressingen. Strø over litt karse og server resten av dressingen ved siden av.