Cuvette, eller Tri Tip som det heter i USA, er forlengelsen av ytrefileten og ligger på innsiden av låret ved rundsteken. Det er en liten trekantet muskel med fettlokk.
Cuvetten med fettlokk er herlig og enkel å lage godt.
35 5 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Gni inn fettlokket rikelig med salt og pepper, og stek i panne med fettsiden ned, ca, 15 min. på middels varme. Snu og la kjøttet hvile i minst 10 minutter.
2
Tyrolersaus
Hakk opp alle ingrediensene og bland sammen. Smak til med salt og ev. annet krydder du måtte ønske.
Andre Dudefood-oppskrifter

Dudefood: Shredded chicken
Oppskrift

Dudefood: Pulled veal brisket
Oppskrift

Dudefood: Burger - know your meat!
Oppskrift

Dudefood: How to pull a pig
Oppskrift

Dudefood: Ovnsstekt lammebog med krydderolje og gorgonzolaomelett
Oppskrift

Dudefood: Svinekjaker med syrlige grønnsaker og friterte jordskokker
Oppskrift

Dobbel cheeseburger med sprøstekt chorizo
Oppskrift