Cuvette, eller Tri Tip som det heter i USA, er forlengelsen av ytrefileten og ligger på innsiden av låret ved rundsteken. Det er en liten trekantet muskel med fettlokk.
Cuvetten med fettlokk er herlig og enkel å lage godt.
35 5 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Gni inn fettlokket rikelig med salt og pepper, og stek i panne med fettsiden ned, ca, 15 min. på middels varme. Snu og la kjøttet hvile i minst 10 minutter.
2
Tyrolersaus
Hakk opp alle ingrediensene og bland sammen. Smak til med salt og ev. annet krydder du måtte ønske.
Andre Dudefood-oppskrifter
![Shredded chicken på maispannekaker med guacamole og mynteyoghurt](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/shredded-chicken-på-maispannekaker-med-guacamole-og-mynteyoghurt.jpg)
Dudefood: Shredded chicken
Oppskrift
![Dudefood: Pulled veal brisket](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Pulled-veal-brisket-dudefood.jpg)
Dudefood: Pulled veal brisket
Oppskrift
![Dudefood: Burger - know your meat!](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/477416/Know-your-meat-Dudefood-no019555.jpg)
Dudefood: Burger - know your meat!
Oppskrift
![Dudefood: How to pull a pig](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/477394/How-to-pull-a-pig-Dudefood-no019558.jpg)
Dudefood: How to pull a pig
Oppskrift
![Lammebog med gorgonzolaomelett](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Lammebog-med-gorgonzolaomelett.jpg)
Dudefood: Ovnsstekt lammebog med krydderolje og gorgonzolaomelett
Oppskrift
![Dudefood: Svinekjaker med syrlige grønnsaker og friterte jordskokker](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/svinekjaker.jpg)
Dudefood: Svinekjaker med syrlige grønnsaker og friterte jordskokker
Oppskrift
![Dobbel cheeseburger med sprøstekt chorizo](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/501201/Dobbel-cheeseburger-med-sprostekt-chorizo-og-parmesan-Dudefood-no021753_jpg.jpg)
Dobbel cheeseburger med sprøstekt chorizo
Oppskrift