4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Syltede grønnsaksterninger
Skjær reddik og daikon i terninger. Ha grønnsakene i en glasskrukke. Kok opp vann, riseddik, sukker og salt. Ta kjelen av varmen og la laken avkjøles litt. Hell den lunkne syltelaken over grønnsakene, dekk til og la trekke i kjøleskap i minst en time. Sil av overflødig lake før servering.
2
Hot Koreansk dip
Rør sammen gochujang, soyasaus, honning, riseddik, hvitløk, ingefær og sesamolje i en liten kjele. Kok opp og tynn dippen med vann til ønsket konsistens.
3
Agurksalat ala Logan
Slice agurk ganske tjukt på mandolin (ca. 3 mm) Ha agurken oppi en stor plastbeholder med lokk og tilsett soyasaus, fiskesaus, sesamolje, MSG, riseddik, revet hvitløk, sukker, chiliolje, vårløk og sesamfrø. Sett på lokket og rist godt.
4
Crispy drumsticks
Oppvarming i frityr
Bruk en frityrkoker eller en stor gryte med nok olje til å dekke drumsticksene helt. Varm oljen til 175–180 °C. Friter drumsticks i 4–5 minutter eller til de er gjennomvarme og skorpen er gyllen og sprø. La renne av på kjøkkenpapir for å fjerne overflødig olje før servering.
Oppvarming i ovn
Forvarm ovnen til 200 °C varmluft.
Legg drumsticksene på et bakepapirkledd stekebrett, med litt avstand mellom. Stek i ca. 15 minutter til gjennomvarme og sprø.
Begge metodene gir gode resultater – frityr gir den mest autentiske sprø skorpen, mens oppvarming i ovn er litt sunnere.
5
Servering
Anrett crispy drumsticks på fat og server med Hot Koreansk dip, agurksalat og syltede grønnsaksterninger. Dryss over litt vårløk til pynt.