6-8 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Varm en gryte og brun kyllingbitene i olje og smør til godt gylne. Legg til side.
2
Finhakk hvitløk, skrell og del løk i to og del bacon i biter. Ha i gryten og fres til mykt, ca. 5 minutter. Løft ut av gryten.
3
Del sopp i to og ha i gryten. Fres til brun, ca. 5 minutter. Ha alle grønnsakene, bacon og kyllingen tilbake i gryten, ha i vinen og kok opp. Senk varmen, sett på lokk og la småkoke i 20 minutter.
4
Rør rundt, tilsett fløte og la koke videre uten lokk i ca. 15 minutter. Rør inn hakkede urter. Server med godt brød til å suge opp sausen.
Andre oppskrifter med hel Livèchekylling
Hel ovnsbakt Livèchekylling med sitron og salvie
Oppskrift
Livèchekylling med salvie
Oppskrift
Melkebraisert Livèchekylling
Oppskrift
Triple coated fried chicken av Livèchekylling
Oppskrift
Crispy chicken skin - Sprøtt Livèchekyllingskinn
Oppskrift
Grillet Livèchekylling med ovnsbakte poteter, grillet salat og Kientzheim-saus
Oppskrift