6-8 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Varm en gryte og brun kyllingbitene i olje og smør til godt gylne. Legg til side.
2
Finhakk hvitløk, skrell og del løk i to og del bacon i biter. Ha i gryten og fres til mykt, ca. 5 minutter. Løft ut av gryten.
3
Del sopp i to og ha i gryten. Fres til brun, ca. 5 minutter. Ha alle grønnsakene, bacon og kyllingen tilbake i gryten, ha i vinen og kok opp. Senk varmen, sett på lokk og la småkoke i 20 minutter.
4
Rør rundt, tilsett fløte og la koke videre uten lokk i ca. 15 minutter. Rør inn hakkede urter. Server med godt brød til å suge opp sausen.
Andre oppskrifter med hel Livèchekylling
![Hel ovnsbakt Livèchekylling med sitron og salvie](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Liveche-Hel-ovnsbakt-kylling-med-sitron-og-salvie-3840x3070.jpg)
Hel ovnsbakt Livèchekylling med sitron og salvie
Oppskrift
![Livèchekylling med salvie](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/366893/LIVECHEKYLLING-bredde.jpg)
Livèchekylling med salvie
Oppskrift
![Melkebraisert Livèchekylling](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Melkebraissert-kylling-3840x3070.jpg)
Melkebraisert Livèchekylling
Oppskrift
![Triple coated fried chicken av Livèchekylling](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Triple-coated-fried-chicken-3840x3070.jpg)
Triple coated fried chicken av Livèchekylling
Oppskrift
![Crispy chicken skin - Sprøtt Livèchekyllingskinn](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Spr-tt-kyllingskinn-3840x3070.jpg)
Crispy chicken skin - Sprøtt Livèchekyllingskinn
Oppskrift
![Grillet Livèchekylling med ovnsbakte poteter, grillet salat og Kientzheim-saus](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Grillet-kylling-med-ovnsbakte-poteter-grillet-salat-og-Kientzheim-saus-3840x3070.jpg)
Grillet Livèchekylling med ovnsbakte poteter, grillet salat og Kientzheim-saus
Oppskrift