4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Skjær kjøttet i tynne skiver. Anrett kjøttskivene fint på tallerken med ruccula og kjørvelsalaten i midten, krydre med nykvernet pepper, og dryss over litt salt.
Ha litt god olivenolje over salaten og litt av rømmedressingen over kjøttet.
2
Rømmedressing
Bland alle ingrediensene til rømmedressingen.
Andre oppskrifter med kalv
Kalvefrikassé med sopp
Oppskrift
Kalvestek med smørdampet brokkolini
Oppskrift
Soyamarinert kalvefilet med lettsyltet agurk- og rødløksalat
Oppskrift
Kalvestek med bakte syrlige rotgrønnsaker
Oppskrift
Stekt kalvebrissel med ertekrem, syltede beter og trøffelskum
Oppskrift
Pepperbiff av kalv med bakt potet og peppersaus
Oppskrift
Dudefood: Pulled veal brisket
Oppskrift
Posjert ribbe med steinsoppkrem, syltede grønnsaker og linsesjy
Oppskrift