4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Stek burgerdeigen i en varm panne med litt smør eller olje mens den hakkes i biter. Krydre med tacokrydder og stek til akkurat gjennomstekt.
2
Skyll bønnene godt og vend inn med finhakket chili og koriander. Fordel kjøttblandingen i en stripe på midten av fire tortillas.
3
Legg på kokt ris, pico de gallo og rømme. Brett sammen tortillaen over fyllet og server, gjerne med en frisk salat
4
Pico de Gallo
Finhakk tomater, rødløk, hvitløk, purre, paprika, chili og koriander, og vend med limesaft, salt, pepper, sukker, tabasco og tomatpulp. La stå ca. 30 minutter så smakene får satt seg.
Andre oppskrifter med burgerdeig
Monas Surf`n Turf Burger
Oppskrift
Burger med basilikumaioli
Oppskrift
Burger med fetakrem og løkringer
Oppskrift
Burger med ovnsbakte poteter
Oppskrift
Burger med sprøstekt løk og stekte potetbåter
Oppskrift
Umami Blend Burger med hjemmebakt burgerbrød, potetbåter, aioli, salsa verde og slaw
Oppskrift
Homestyle Black Burger med syltet rødkål, rødløk og avokadomos
Oppskrift
Burger med marinerte tomatskiver
Oppskrift
Monas Dudeburger med pepper og jalapeño
Oppskrift
Dobbel cheeseburger med sprøstekt chorizo
Oppskrift
Burger av brisket med chili, bacon og løkringer
Oppskrift
Hamburger med avokado- og mangosalsa
Oppskrift
Pasta med biff- og soppbolognese
Oppskrift
Burger med brie, salsa verde og søtpotet-frites
Oppskrift
Cheeseburger med trøffelmajones og syltet løk
Oppskrift