4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Forvarm oven til 250 °C. Legg poteter og hvitløkfedd i en ildfast form og vend med olje, salt, pepper og timian. Stek i ovnen i ca. 20 minutter til potetene er gylne og møre.
2
Stek burgere brune på begge sider i litt olje, Krydre med salt og pepper. Legg på skiver med ost og la osten smelte litt. Anrett burgere på brød med aioli, finstrimlet salat, finstrimlet reddik og ramsløkpesto. Server med ovnsbakte småpoteter og ketchup.
Må hamburger gjennomstekes?
Mattilsynet anbefaler at hamburgere av kjøttdeig skal gjennomstekes. Ved tilberedning av medium stekte hamburgere, blir ikke temperaturen nødvendigvis høy nok til å drepe potensielt skadelige bakterier. Varmebehandling til en kjernetemperatur på 70 °C vil være godt nok.
Andre oppskrifter med burgerdeig

Monas Surf`n Turf Burger
Oppskrift

Monas Dudeburger med pepper og jalapeño
Oppskrift

Dobbel cheeseburger med sprøstekt chorizo
Oppskrift

Burger med basilikumaioli
Oppskrift

Burger av brisket med chili, bacon og løkringer
Oppskrift

Hamburger med avokado- og mangosalsa
Oppskrift

Burrito med brisket-deig
Oppskrift

Burger med fetakrem og løkringer
Oppskrift

Pasta med biff- og soppbolognese
Oppskrift

Burger med brie, salsa verde og søtpotet-frites
Oppskrift

Cheeseburger med trøffelmajones og syltet løk
Oppskrift