4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Forvarm oven til 250 °C. Legg poteter og hvitløkfedd i en ildfast form og vend med olje, salt, pepper og timian. Stek i ovnen i ca. 20 minutter til potetene er gylne og møre.
2
Stek burgere brune på begge sider i litt olje, Krydre med salt og pepper. Legg på skiver med ost og la osten smelte litt. Anrett burgere på brød med aioli, finstrimlet salat, finstrimlet reddik og ramsløkpesto. Server med ovnsbakte småpoteter og ketchup.
Må hamburger gjennomstekes?
Mattilsynet anbefaler at hamburgere av kjøttdeig skal gjennomstekes. Ved tilberedning av medium stekte hamburgere, blir ikke temperaturen nødvendigvis høy nok til å drepe potensielt skadelige bakterier. Varmebehandling til en kjernetemperatur på 70 °C vil være godt nok.
Andre oppskrifter med burgerdeig
Monas Surf`n Turf Burger
Oppskrift
Monas Dudeburger med pepper og jalapeño
Oppskrift
Dobbel cheeseburger med sprøstekt chorizo
Oppskrift
Burger med basilikumaioli
Oppskrift
Burger av brisket med chili, bacon og løkringer
Oppskrift
Hamburger med avokado- og mangosalsa
Oppskrift
Burrito med brisket-deig
Oppskrift
Burger med fetakrem og løkringer
Oppskrift
Pasta med biff- og soppbolognese
Oppskrift
Burger med brie, salsa verde og søtpotet-frites
Oppskrift
Cheeseburger med trøffelmajones og syltet løk
Oppskrift