10 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Del tomatene i skiver og fordel i en stor form med kanter. Finhakk rødløk, mos hvitløk og rør sammen med olivenolje, eddik, salt, pepper og finhakkede urter.
2
Hell blandingen over tomatene slik at det er godt fordelt. Dekk til med plast og la marinere 2-3 timer.
3
Varm ferdigstekte hamburgere og server i hamburgerbrød med salat, ketchup og sennep toppet med marinerte tomatskiver.
Må hamburger gjennomstekes?
Mattilsynet anbefaler at hamburgere av kjøttdeig skal gjennomstekes. Ved tilberedning av medium stekte hamburgere, blir ikke temperaturen nødvendigvis høy nok til å drepe potensielt skadelige bakterier. Varmebehandling til en kjernetemperatur på 70 °C vil være godt nok.
Andre oppskrifter med burgerdeig

Monas Surf`n Turf Burger
Oppskrift

Monas Dudeburger med pepper og jalapeño
Oppskrift

Dobbel cheeseburger med sprøstekt chorizo
Oppskrift

Burger med basilikumaioli
Oppskrift

Burger av brisket med chili, bacon og løkringer
Oppskrift

Hamburger med avokado- og mangosalsa
Oppskrift

Burrito med brisket-deig
Oppskrift

Burger med fetakrem og løkringer
Oppskrift

Pasta med biff- og soppbolognese
Oppskrift

Burger med brie, salsa verde og søtpotet-frites
Oppskrift

Cheeseburger med trøffelmajones og syltet løk
Oppskrift