10 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Del tomatene i skiver og fordel i en stor form med kanter. Finhakk rødløk, mos hvitløk og rør sammen med olivenolje, eddik, salt, pepper og finhakkede urter.
2
Hell blandingen over tomatene slik at det er godt fordelt. Dekk til med plast og la marinere 2-3 timer.
3
Varm ferdigstekte hamburgere og server i hamburgerbrød med salat, ketchup og sennep toppet med marinerte tomatskiver.
Må hamburger gjennomstekes?
Mattilsynet anbefaler at hamburgere av kjøttdeig skal gjennomstekes. Ved tilberedning av medium stekte hamburgere, blir ikke temperaturen nødvendigvis høy nok til å drepe potensielt skadelige bakterier. Varmebehandling til en kjernetemperatur på 70 °C vil være godt nok.
Andre oppskrifter med burgerdeig
Monas Surf`n Turf Burger
Oppskrift
Monas Dudeburger med pepper og jalapeño
Oppskrift
Dobbel cheeseburger med sprøstekt chorizo
Oppskrift
Burger med basilikumaioli
Oppskrift
Burger av brisket med chili, bacon og løkringer
Oppskrift
Hamburger med avokado- og mangosalsa
Oppskrift
Burrito med brisket-deig
Oppskrift
Burger med fetakrem og løkringer
Oppskrift
Pasta med biff- og soppbolognese
Oppskrift
Burger med brie, salsa verde og søtpotet-frites
Oppskrift
Cheeseburger med trøffelmajones og syltet løk
Oppskrift