4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Ris
Kok ris etter anvisning på pakken.
2
Chipotlesaus med kjøttboller:
Varm olje over middels høy varme i en stor panne. Tilsett hvitløk og stek i 30 sekunder.
Tilsett hakket Adobo Chile og la surre i 5 minutter. Tilsett hakkede tomater, Adobo-saus og sukker. Kok opp og la småkoke, skru deretter ned varmen. Rør innimellom.
Ha kjøttbollene i sausen og la dem gjennomvarmes.
3
Hvit bønne-guacamole:
Sil av og skyll bønnene, ha i en liten blender og kjør til puré. Ha i en bolle.
Knus avokado grovt med gaffel på en fjøl og vend inn i bønnepuréen sammen med limesaft.
Rør inn finhakket løk og smak til med salt.
4
Servering:
Ha ris i bollene, topp med kjøttboller i saus, bønneguacamole, en klatt rømme og hakket koriander. Server med syltet jalapenos og ekstra lime.