10 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Stek bacon sprøtt i panne med olje. Tilsett løk og purre og la det frese litt.
2
Tilsett poteter, salt og pepper og hell over omelettmix.
Stek omeletten ferdig i ovn på 175 °C i ca 10 minutter.
TIPS! 50 g Omelettmix tilsvarer 1 egg.
Andre omelettoppskrifter

Omelett med skogsopp
Oppskrift

Omelett med kremost
Oppskrift

Tamagoyaki - japansk rullet omelett
Oppskrift

Omelett med snøfrisk og skinke
Oppskrift

Spansk omelett med salami-spyd
Oppskrift

Omelett med sopp, servert med grillet hvitløksbrød
Oppskrift

Frokosttallerken med frokostpølser, kalkunbacon og omelett
Oppskrift

Omelett med tomat, mozzarella, basilikum og Tronfjell velhengt spekeskinke
Oppskrift

Salamiomelett
Oppskrift

Eggerøre med sprøstekt bacon og asparges
Oppskrift

Eggerøre med kremost
Oppskrift

«Dutch baby pancake» med skinke og egg
Oppskrift