10 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Stek bacon sprøtt i panne med olje. Tilsett løk og purre og la det frese litt.
2
Tilsett poteter, salt og pepper og hell over omelettmix.
Stek omeletten ferdig i ovn på 175 °C i ca 10 minutter.
TIPS! 50 g Omelettmix tilsvarer 1 egg.
Andre omelettoppskrifter
Omelett med skogsopp
Oppskrift
Omelett med kremost
Oppskrift
Tamagoyaki - japansk rullet omelett
Oppskrift
Omelett med snøfrisk og skinke
Oppskrift
Spansk omelett med salami-spyd
Oppskrift
Omelett med sopp, servert med grillet hvitløksbrød
Oppskrift
Frokosttallerken med frokostpølser, kalkunbacon og omelett
Oppskrift
Omelett med tomat, mozzarella, basilikum og Tronfjell velhengt spekeskinke
Oppskrift
Salamiomelett
Oppskrift
Eggerøre med sprøstekt bacon og asparges
Oppskrift
Eggerøre med kremost
Oppskrift
«Dutch baby pancake» med skinke og egg
Oppskrift