4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Riv opp kjakene i mindre biter, gjerne med en gaffel og ha kjøttet i en stekepanne eller gryte sammen med ølmarinaden.
2
Kok ned til væsken er nesten fordampet. Fjern fra varmen og rør inn smør.
3
Legges på valgt brødmat sammen med ruccola og skiver med tomater. Server gjerne chilisaus til.
Andre oppskrifter med svinkekjaker
Ægirmarinerte svinekjaker med selleri- og søtpotetstappe
Oppskrift
Dudefood: Svinekjaker med syrlige grønnsaker og friterte jordskokker
Oppskrift
Oktoberfest - Øl-stuing med ægirmarinert svinekjake og bratwürst
Oppskrift
Marmorert ytrefilet av storfe servert med Ægirmarinert svinekjake og vårløk
Oppskrift
Smørbrød med cottage cheese og Ægirmarinert svinekjake
Oppskrift
Deep pan pizza
Oppskrift