Fremgangsmåte
1
Forvarm ovnen til 90°C. Legg brisket i langpanne.
Bland ingrediensene til BBQ krydderblandingen, og gni inn hele toppen på brisketen.
Hell i øl og vann i formen til midt opp på brisketen.
Sett på nest nederste rille og la stå i 10-14 timer til kjøttet kan «pulles».
2
Legg brisket over i en aluminiumsform som kan stå på grillen.
Legg røkeflis flatt utover aluminiumsfolie, brett folien over og rull sammen rundt kantene, lag små hull i toppen av foliepakken. Legg foliepakken på toppen av grillkullene.
Plasser formen med brisket på indirekte varme, legg på lokk og røyk kjøttet i ca. 30 minutter. La hvile i 15 minutter før oppdeling.
3
Pull det du trenger av kjøtt, bland med potetgull og drypp over din favoritt BBQ-saus. Server med sylteagurk og syltet løk.