Anbefalt oppvarming av Ajour-gryter:
Fra kjølt tilstand:
Kombidamper: Posene legges på rist og dampes ved 100 °C i ca. 50 minutter.
Vannbad: Posene legges i kokende vann i ca. 45 minutter.
Produktet kan også varmes direkte i kjele under omrøring.
Fra fryst tilstand:
Kombidamper: Posene legges på rist og dampes ved 100 °C i ca. 90 minutter.
Vannbad: Posene legges i kokende vann i ca. 80 minutter.
Fremgangsmåte
1
Ajour Tex-Mex-gryte
Varm som anvist.
2
Guacamole
Del tomat i to, skrap ut innmaten og finhakk tomatkjøttet. Finhakk vårløk og mos avokado. Rør alt sammen med limesaft, salt, pepper og chilipulver.
3
Salsa
Hakk tomat, rødløk, koriander og vårløk. Finriv hvitløk og bland alt sammen med finhakket jalapeno, limesaft, salt, pepper og spisskummen. Smak ev. til med mer salt, pepper og limesaft. La stå å trekke i 30 minutter før servering.
4
Servering
Server Tex-Mex-gryte toppet med revet ost, rømme, knuste tortillachips og frisk koriander, med salsa og guacamole ved siden.
Rester?
Har du Ajour Tex-Mex-rester igjen? Bruk det som fyll i enchilada eller burrito. Gryteretten er også perfekt som dipp, gratinert med ost og servert med chips (se oppskrift).
Andre oppskrifter med Ajour-produkter
Ajour Brun lapskaus med grove rundstykker
Oppskrift
Ajour Rundstykker med frø
Oppskrift
Ajour Thaigryte med ris
Oppskrift
Ajour Gratinert Tex-Mex-gryte dip
Oppskrift
Ajour Thaigryte tilsatt svinekjøtt
Oppskrift
Ajour Biff Stroganoff med potetmos og salat
Oppskrift
Fylte paprika med Ajour Biff stroganoff
Oppskrift
Ajour Kantonesisk gryte med asiatisk slaw
Oppskrift
Ajour «Fried rice» med kantonesisk gryte i pitabrød
Oppskrift