Anbefalt oppvarming av Ajour-gryter:
Fra kjølt tilstand:
Kombidamper: Posene legges på rist og dampes ved 100 °C i ca. 50 minutter.
Vannbad: Posene legges i kokende vann i ca. 45 minutter.
Produktet kan også varmes direkte i kjele under omrøring.
Fra fryst tilstand:
Kombidamper: Posene legges på rist og dampes ved 100 °C i ca. 90 minutter.
Vannbad: Posene legges i kokende vann i ca. 80 minutter.
Fremgangsmåte
1
Ajour Tex-Mex-gryte
Varm som anvist.
2
Guacamole
Del tomat i to, skrap ut innmaten og finhakk tomatkjøttet. Finhakk vårløk og mos avokado. Rør alt sammen med limesaft, salt, pepper og chilipulver.
3
Salsa
Hakk tomat, rødløk, koriander og vårløk. Finriv hvitløk og bland alt sammen med finhakket jalapeno, limesaft, salt, pepper og spisskummen. Smak ev. til med mer salt, pepper og limesaft. La stå å trekke i 30 minutter før servering.
4
Servering
Server Tex-Mex-gryte toppet med revet ost, rømme, knuste tortillachips og frisk koriander, med salsa og guacamole ved siden.
Rester?
Har du Ajour Tex-Mex-rester igjen? Bruk det som fyll i enchilada eller burrito. Gryteretten er også perfekt som dipp, gratinert med ost og servert med chips (se oppskrift).
Andre oppskrifter med Ajour-produkter

Ajour Brun lapskaus med grove rundstykker
Oppskrift

Ajour Rundstykker med frø
Oppskrift

Ajour Thaigryte med ris
Oppskrift

Ajour Gratinert Tex-Mex-gryte dip
Oppskrift

Ajour Thaigryte tilsatt svinekjøtt
Oppskrift

Ajour Biff Stroganoff med potetmos og salat
Oppskrift

Fylte paprika med Ajour Biff stroganoff
Oppskrift

Ajour Kantonesisk gryte med asiatisk slaw
Oppskrift

Ajour «Fried rice» med kantonesisk gryte i pitabrød
Oppskrift