Fremgangsmåte
1
Hakk purre i tynne skiver. Varm opp 2 ss olje i en panne. Ha i purre og stek noen minutter.
2
Tilsett ris og stek videre i noen minutter. Bland inn soyasaus og sesamolje og stek videre et par minutter til.
3
Varm opp Kantonesisk gryte. Vend inn i risen.
4
Del agurk i staver og hakk vårløk.
5
Fyll pitabrød med agurkstaver, stekt ris og Kantonesisk gryte. Topp med hakket vårløk.
Anbefalt oppvarming av Ajour-gryter:
Fra kjølt tilstand:
Kombidamper: Posene legges på rist og dampes ved 100 °C i ca. 50 minutter.
Vannbad: Posene legges i kokende vann i ca. 45 minutter.
Produktet kan også varmes direkte i kjele under omrøring.
Fra fryst tilstand:
Kombidamper: Posene legges på rist og dampes ved 100 °C i ca. 90 minutter.
Vannbad: Posene legges i kokende vann i ca. 80 minutter.
Andre oppskrifter med Ajour-produkter

Ajour Brun lapskaus med grove rundstykker
Oppskrift

Ajour Tex-Mex-gryte med guacamole og salsa
Oppskrift

Ajour Rundstykker med frø
Oppskrift

Ajour Thaigryte med ris
Oppskrift

Ajour Thaigryte tilsatt svinekjøtt
Oppskrift

Ajour Gratinert Tex-Mex-gryte dip
Oppskrift

Ajour Biff Stroganoff med potetmos og salat
Oppskrift

Fylte paprika med Ajour Biff stroganoff
Oppskrift

Ajour Kantonesisk gryte med asiatisk slaw
Oppskrift