Anbefalt oppvarming av Ajour-gryter:
Fra kjølt tilstand:
Kombidamper: Posene legges på rist og dampes ved 100 °C i ca. 50 minutter.
Vannbad: Posene legges i kokende vann i ca. 45 minutter.
Produktet kan også varmes direkte i kjele under omrøring.
Fra fryst tilstand:
Kombidamper: Posene legges på rist og dampes ved 100 °C i ca. 90 minutter.
Vannbad: Posene legges i kokende vann i ca. 80 minutter.
Fremgangsmåte
1
Varm Ajour Biff Stroganoff.
2
Potetmos
Skrell og del poteter i biter. Kok med hvitløkfedd i lettsaltet vann til møre. Hell av vannet og mos fint med smør og fløte. Bruk gjerne en potetmoser eller -presse for å få mosen fin og glatt. Smak til med salt og pepper.
3
Servering
Server biff stroganoff med potetmos og en frisk salat.
Rester?
Har du Ajour biff stroganoff-rester igjen? Bland den med kokt ris til en «ny» gryterett eller bruk det som fyll i diverse retter som Shepard’s pai, pirorger, kjøttpai eller fylte paprika som her.
Andre oppskrifter med Ajour-produkter
Ajour Brun lapskaus med grove rundstykker
Oppskrift
Ajour Tex-Mex-gryte med guacamole og salsa
Oppskrift
Ajour Rundstykker med frø
Oppskrift
Ajour Thaigryte med ris
Oppskrift
Ajour Gratinert Tex-Mex-gryte dip
Oppskrift
Ajour Thaigryte tilsatt svinekjøtt
Oppskrift
Fylte paprika med Ajour Biff stroganoff
Oppskrift
Ajour Kantonesisk gryte med asiatisk slaw
Oppskrift
Ajour «Fried rice» med kantonesisk gryte i pitabrød
Oppskrift