Fremgangsmåte
1
Tomatsalat med Burrata

Del store tomater i skiver og del de mindre i båter og i halve.
Legg på fat, klyp biter av burraten og fordel over.
Drypp over vinaigrette, dryss over basilikumblader, litt flaksalt og nykvernet pepper.
2
Grønn salat med urter og spirer

Kutt bunnen av salaten og riv av bladene.
Legg på fat og dryss over kjørvel og shiso.
Drypp over olje og gi et dryss av flaksalt og nykvernet pepper.
3
Betesalat med chevre, reddik og glaserte valnøtter

Glaserte valnøtter:
Forvarm ovn til 180 °C. Legg valnøttene på et stekebrett og rist dem i ca. 8-10 minutter.
Smelt sukker og vann i en teflonpanne, til lys karamell. Ta pannen fra platen, tilsett salt, nøtter og smør. Hell på bakepapir. Avkjøl.
Salat:
Del betene i tynne skiver og fordel på fat. Del reddikene med mandolin, til tynne skiver. Fordel på fat. Bryt ost og fordel over. Dryss over glaserte valnøtter.
4
Salat med grillet fersken, rød endive, babyleaf mix og fennikel

Grillet fersken:
Del frukten i to og fjern stein. Pensle litt olivenolje på snittflatene og grill dem til fine grillstriper.
Salat:
Snitt fennikel på mandolin. Legg eventuelt i isbad mens resten klargjøres.
Riv bladene og endivene og fordel på fat med babyleaf, fennikel og grillede fersken. Drypp over ønsket vinaigrette.