Fremgangsmåte
1
Focaccia med Tronfjell velhengt spekeskinke, fetakrem og høvlet asparges
Fetakrem: Smuldre fetaost i en bolle, tilsett honning, finhakkede mynteblader, sitronskall- og saft, samt et par spiseskjeer olivenolje.
Smør focaccia med fetakrem, legg på asparges og Tronfjell velhengt spekeskinke.
2
Focaccia med Gilde Amerikansk skinke, mozzarella, pesto og bakt paprika
Pesto: Rist kjernene i en tørr, varm panne, til gylne. Ha i en liten kjøkkenmaskin. Pill basilikumbladene, riv ost og finhakk hvitløk. Ha i maskinen med kjernene og hell i olje. Kjør til ønsket konsistens og smak til med litt salt.
Smør focaccia med pesto. Legg på mozzarella i skiver, bakt paprika og Amerikansk skinke.
3
Focaccia med Gilde Salami Siliana, egg og aioli
Aioli: Ha egg, sennep, salt, pepper og finhakket hvitløk i en stavmikserkolbe. Tilsett olje i en tynn stråle mens du kjører til majones. Smak til med sitron.
Smør focaccia med aioli. Legg på ruccula, Salami Siliana og kokt egg.