Om oss Om oss

ambisjoner6

Nortura PROFF - Den mest verdiskapende og inspirerende samarbeidspartneren 

Nortura PROFF er en offensiv og innovativ leverandør innenfor storhusholdning. Vi er her for å bistå våre kunder med å tilby de beste råvarene som finnes på det norske markedet. 
Vi strekker oss langt for å tilby det unike, det trygge og ikke minst den beste kvaliteten på alle våre varer. 

Vi representerer en unik kunnskap om norsk matproduksjon, råvarer, konseptutvikling og drifting. Vi har en felles tro på at matglede som fundament er det største av alt!

Vi er stolte over å kunne tilby et bredt og variert spekter av produkter – til alle døgnets måltider og alle årets sesonger.

Hos oss kan du bestille alt av kjøtt- og eggprodukter
Å forholde deg til én leverandør er både lettvint og tidsbesparende. Det gjør det også enklere å planlegge menyen. Med våre kvalitetsprodukter håper vi å inspirere deg til å lage alle tiders mat!

Rikholdig meny
Foruten å ha noen av landets fremste merkevarer på menyen, tilbyr Nortura PROFF også en rekke spesialprodukter, som blant annet økologiske produkter og produkter med lokal tilknytning.

Trygghet og kvalitet i fokus
Som kunde av Nortura PROFF skal du aldri være i tvil om kvaliteten. Vår produktpolitikk sørger for jevn leveranse og trygg kvalitet over hele landet. Mattrygghet er alfa og omega for Nortura - og ivaretas gjennom hele verdikjeden.