Vi hadde 4 fantastiske messedager på SMAK i mars 2020. Tusen takk til alle som kom innom oss på standen! Vi koste oss glugg!
På standen vår viste vi frem flere av de nye konseptene våre og serverte masse snadder til interesserte og nysgjerrige. Arne Brimi og Jørn Lie var på stand og holdt live cooking og foredrag. Vi hadde også nedskjæring av Ungt kjøttfe 2 av dagene med Norturas egen Magne Aftret Brevik.
Det ble mange gode kundemøter underveis og vi er utrolig fornøyde og stolte av standen vår som ble levert av NPG.
Vi vil sende en stor takk til våre gode samarbeidspartnere for deres ekspertise og solide leveranse;
- Drømmelaget Halvor og Henriette fra NPG som atter en gang leverte et smidig prosjekt og messedesign etter våre altfor store ambisjoner
- Stylist Gyri fra Parallell for at standen vår ble organisk, detaljrik og vakker
- Espen fra Foodtech for deilig kjøkkenmaskinvare
- Jan-Erik og Berit fra Greenway Norge for miljøvennlig og komposterbart serveringsutstyr
- Martin fra Strømmes Reklame som alltid skaffer oss de beste profilartiklene
- Emil og Arne fra Skurktur for et enestående grafisk kunstverk som prydet standens midtpunkt
- David fra AV-Konsept for fjellstøtt AV-teknikk og høykvalitets AV-utstyr
- Susanne og Lars fra Oras for de flotteste armaturene som finnes
- Geir fra Sportex som leverer nydelige, feilfrie kokkeklær og forkler
- Stein fra Briskeby Media for stilige, nye skjorter
- Vi vil også rette en spesiell takk til Jørn Lie og Arne Brimi for deling av inspirasjon og kunnskap, og kokketeamet til Arne for solid og ustoppelig innsats gjennom uken
Tusen takk for samarbeidet!